onsdag 25 augusti 2010

Är det redan dags?!?

Är det redan dags att släppa taget om sommaren 2010?
Ute viner vinden och regnet piskar! Vad tog värmen, solen och de ljumma kvällarna vägen?

Mina sommarblommor är på väg att ge upp så igår tog jag vägen genom grannbyn hem och fick med en laddning med höstblomster... Några hamnade på altanen i korgarna och duken byttes mot mossa, tyckte att det passade bättre nu.

Gott är det ändå att fleer än jag kämpar emot i de kalla vindarna, hittade dessa sötingarna som frösått sig ute vid komposten!



Är hemma idag med Lillprinsen som fått en allergiskreaktion av bett, kände nästan inte igen honom när jag kom till förskolan igår! Lite sådär när det är i ansiktet, är ju rädd att det ska täppa till luftvägar...
Men nu ska han få medicin så att det släpper av och vi får tillbaka vårt lilla söttroll!
Önskar er alla som kikar in här en härlig onsdag!
Kramar Mimmi

13 kommentarer:

Ellinor sa...

Jag känner som du, VART tog sommaren vägen. 11 grader. Och jag måste också snart acceptera faktum att mina lavendel och andra blommor är över och köpa en kryssboll. Tycker bara att det liksom blir höst då och brukar skjuta upp det...
Hoppas att din lillprins snart är sig själv igen och att han inte tycker att det är för jobbigt!
Kram
Ellinor

hemma hos lilla mej sa...

Tycker att det blev höst lite för snabbt....Sedan kan man ju hoppas på att det blir fina dagar i både september och oktober.Jag har redan köpt nya kryssbollar och gjorde lite fint.Hoppas lillprinsen kryar på sig.Ha en skön dag kram Rita ♥

Nyanser av vitt sa...

Hej Vännen
Fy vad läskigt med en allergisk reaktion på bett.Hoppas det går över snart.
Kul att du är med i min utlottning
Sköt om dig
Kram Agneta

Handgjorda drömmar sa...

Hej Mimmi!
Vad glad jag blev när jag såg din kommentar hos mig! Tack för dina rara ord. Det värmer att höra att man varit saknad... :)
Hoppas din lillkille mår bra! Lite småläskigt med allergiska reaktioner, man vet ju liksom inte riktigt vad som kan hända. Tur att det finns medicin!
Nä, nu måste jag kika runt bland dina tidigare inlägg å se vad du hittat på i sommar ;) Sen får vi hålla tummarna för att det kommer några varma o härliga sensommardagar innan hösten kommer på riktigt!
Kramar Marie

Lantligt i stan sa...

Hoppas sonen blev piggare efter medicinen! Lät otäckt med allergiska reaktionen. Sol, värme och ljumma kvällar är nog ett minne blott är jag rädd för, i alla fall för i år. Tråkigt nog. I alla fall av dagens väder att döma, här regnar det för fullt. Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Anki

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Vad fint du gjort!
Hoppas lillprinsen kryar på sig!
Kram Milla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag vill inte släppa taget ännu, för oj vad hösten kommer att bli lång isf. Det är inte bara blommor som stretar emot. På stan ser man en del som går med korta shorts, linnen och flip-flops, medan andra går med långbyxor, strumpor, rejäla skor och lite tjockare jackor...

Fint med fräscha blommor, pellisarna här ser lite ledsna ut, de gillar ju sol lika mycket som jag. Hoppas lilleman blir bra snart.

Kram,
Regina

Levis o Vilda sa...

Näää, vi släpper väl inte taget riktigt än? Kan ju faktiskt bli varmt även i september, så fint du gjort med höstblommor och mossan blev ju som pricken över i!

Kram Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Stackars lill-killen, jag vet hur det är. Jag är allergisk mot getingar, inte kul just nu! Hoppas att medicinen hjälpt, men det brukar den göra fort.
Så snyggt med mossan i korgarna, supersnyggt till dina nya bollkryssar.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Louise sa...

Vad fint du gjort för höstkrysantemerna! Så snyggt med mossa i korgarna !

Fröken Fräken sa...

Ja, det brukar ju gå undan när sommaren går över till höst häruppe, men i år har det visst slagit alla rekord. T.o.m jag börjar fundera på att ta på mig vantar... känns inte ens som att det är någon vits med höstblommor, de kommer väl ändå snart frysa... jepp, höstbitter, det är jag det!

Vita Falkens Lantliv sa...

Halloj!

Usch så otäckt att få allergichock. Hoppas han snart är pigg igen!
Jag har gjort som du, köpt lite nya "höst" blommor. Man får försöka pigga upp sig med det, så TRIST väder ju:(((

Kram Susanne

Country Hill sa...

Jag vägrar släppa taget om sommaren även om det bara var 10 grader här imorse.
Fint du gjort mossa riktigt piffigt.
Hoppas sonen mår bättre.
Ha en fin helg!
Kram Lena