tisdag 23 mars 2010

Det kan vara så att...

vi har världens bästa väckarklocka! Effektiv och punktlig! Här behövs inget snoozande då alarmet ljuder tills man kommit upp ur sängen... Mamma 100 gånger på en minut utan att andas! Å med sina stora blonda korkskruvslockar och blåbärsögon är han ganska oemotståndlig! *ler*


Dock undrar jag var i hela världen ställer man om alarmtiden? Fem halv sex är tidigt!
Men å andra sidan är morgonen ganska härlig, man har hela dagen framför sig,å den godaste koppen kaffe är den första!


Det kan vara också vara så att vi har byns smutsigaste fönster...
Sådant ser man i morgonsolen...

Ja det kan vara så, jag säger inte att det är så, men det kan vara så...


Kram Mimmi

5 kommentarer:

Pilo sa...

Ja tyvärr finns det nog ingen omställningsknapp men med tiden kanske klockan börjar sacka...

Anonym sa...

Jag har helt klart de smutsigaste fönstrerna i grannskapet... Måste ta tag i det!
Härligt det låter att ha en sådan väckarklocka! Men korkskruvslockar och blåbärsblåögon! Annat det än en mobil på snooze... *fniss*
Ha en bra dag!
Kram Lina

Handgjorda drömmar sa...

Ja, det går nog inte att ställa om de där små klockorna....
Jag vet när vår minste var 1 år, då hade han en period (som varade i hela 6 månader...!!!), då han absolut inte ville sova länge på morgonen. Så det var bara att gå upp... Å då kunde klockan vara mellan 04.15 - 05.00.
Nu i efterhand småler jag och tycker det var ganska mysigt, men jag vet när det pågick, då var vi lite halvknäckta både jag o maken... Men som alla säger - det går över och visst är kaffet lite extra gott på morgonkvisten!!!
Ha en fortsatt bra dag!
Kraam

Fröken Fräken sa...

Hihi.. men med så tidiga mornar så ingår väl en tupplur på eftermiddagen också? Och att väckarklockan säger till om det?

Jo, jag tror också att bakom sådana där kommentarer om mitt pysslande ligger avundsjuka. Eller folk som inte förstår bätre! ;-D Jag bryr mig inte om dem, jag vet ju vad jag älskar att göra och fortsätter med det!

Cathrin sa...

Fniss, jag har ett liknande exemplar. Eller två. Fast det minsta kan inte säga mamma ännu. Men väl mamm-mamm-mamm-mamm med monoton röst och så hivar han ut sänginredningen mellan spjälorna (det är rätt mycket som går att peta ut mellan dem...). Försöker se det som du gör, att det är härligt att komma upp och starta dagen! Eeeh... Många koppar kaffe blir det också... Ljuvlig orkidé!

Gillar din nya "inredning" på bloggen!

ha en fin tisdagskväll!'
Kram