fredag 15 januari 2010

I dag har jag drömt...

...jag har dagdrömt om badrum! Det är läskigt många beslut som ska tas framöver. Vissa saker är redan klara, vi har badkaret stående i garaget liksom golvvärmen. Toalettstolen är inhandlad och till viss del monterad då vi ska ha en vägghängd modell.

Vi har efter lite velande bestämt oss för att byta ut det befintliga "bubbliga" fönstret mot ett i klarglas. Insyns problematiken kan man lösa på ett mycket snyggare sätt, om det nu skulle bli ett problem... vem vet hela byn kanske samlas utanför vårt hus om kvällarna bara för att få sig en glimt... Nä skulle inte tro det!

Nu ska det bestämmas kakel och klinker, är sugen på vita väggar och vi hade först tänkt panel men är nu inne på kakel igen. Frågan är om det blir "vanliga vita" eller kanske "tunnelbane kaklet" med de fasade kanterna?!? Golvet blir med all säkerhet rutigt med grå eller svarta och vita plattor.

Har bland annat suktat lite över badrumsbilderna på Potterybarn, där finns så mycket fint!
Detta får gärna flytta in hos oss!

Hittade ett liknande skåp som detta på loppis för ett tag sedan, vet dock inte om vi kommer att göra det till handfatsskåp men visst blir man inspirerad!Bilder lånade från Potterybarn.com


Mycket att tänka på och fundera över men roligt är det att vara igång!


Kram Mimmi

2 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Guuud så vackra badrum! Måste kolla in den sidan!Och välkommen till bloggvärlden! Fint namn du har...

Kramelikram /Mimmi

Zink & vita ting sa...

Ja där finns mycket som väcker habegär!
Tack för välkomnande och detsamma- fint namn du har;)
Kram Mimmi