tisdag 19 januari 2010

Lite före och lite efter...

När vi köpte vårt hus var övervåningen "oinredd" det vill säga det var en våning med lösull... Det fanns ingen trappa upp utan man fick ta stegen upp på balkongen och in genom den dörren väl uppe fick man sedan hoppa mellan bjälkarna och akta så man inte trampade snett och fick ett isoleringsbad...

Så mycket har hänt sedan dess men tyvärr har vi varit dåliga på att föreviga vårt jobb. Men det ska bli bättring med det nu tack vare bloggen! Hittade iaf lite kort i gömmorna...

Så här ser vår TV hörna ut, är så glad att vi byggde en takkupa och satte in fönster annars hade det varit väldigt mörkt. När vi satte in kaminen på undervåningen lät vi murstocken vara synlig på ovanvåningen och klädde den med tegel från ett gammalt rivningshus. Blev väldigt mysigt faktiskt.


Innanför ligger vårt sovrum, ska nog ha lite före bilder därifrån också...
men de kommer en annan dag.

Idag har Bustrollen fått sin andra dos vaccin, håller nu tummarna att de inte ska bli lika dåliga som sist!

Må gott!
Kram Mimmi

4 kommentarer:

Emelie sa...

Vilken härligt inredd övervåning!

Håll tummarna för friska barn hos dig!

Ha det gott! Emelie

Kristin sa...

Hejsan!
Klart du får länka till mig :) Jag gör detsamma, tycker din blogg är väldigt trevlig att läsa, kul med före & efter bilder!
//Kristin

Cathrin sa...

Vilken skillnad (så klart!)! Vackert med teglet på murstocken. Snyggt mot det ljusa(är väldigt förtjust i kontraster i färg, form och struktur). Och man är alldeles för dålig på före och efter. I alla fall tills man börjar blogga och fotar allt som tänkas kan bara i fall att... Hoppas de små klarade sig. Vaccinerade mina idag och håller tummarna.

Ha en fin kväll!
Kram
Cathrin

märta sa...

Råkade halka in på din blogg. Måste bara få säga att du har det så fint och mysigt. Ska försöka komma in här fler gånger och se det fina du visar. Hoppas att barnen klarade sig utan bekymmer efter sprutan!
Ha det så gott!
Märta