torsdag 18 februari 2010

Här kommer den!

POSITIVA SAKER MED VINTERN!

♥Julen, tycker mycket om denna högtid! Man tillåts att frossa i både pyssel och mat i mängder!

♥En vacker vinterdag när det ligger snö på marken och träden är fulla av kristaller!

♥Glädjen som snön ger, att så många verkligen älskar detta.

♥En hel nation som jublar när vi tar OS guld... hade ju inte gått utan snö ;)

♥Att få sitta i en släde med en varm filt omkring sig en kall vacker vinterdag, att omges av naturen och ljudet av en sele som knarrar och en häst som frustar - det är det bästa man kan göra på vintern!


När jag tittar på min lista inser jag: att julen tar slut vid nyår, att det är väldigt sällan vi tar guld i vinter OS, att det är få dagar med sol och snökristaller och att det är länge sen, alldeles för länge sen jag åkte släde... Men ändå, jag hittade positiva saker med vintern!!! *ler*


Ganska skönt är det att titta ut på snön och kunna ta fram trädgårdsboken och drömma om vår och sommar!

Ha en skön torsdag!
Kram Mimmi

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi hi! Du är ju rolig du! Din lista var på pricken...och så även din eftertanke;)

Härlig bild är den tagen från ert hus?

Kram Lina♥

Emelie sa...

Din vinter låter ljuvlig! OCh vi ska väl faktistk vara glada att vi fått så mycket snö. Det är ju inget vi är direkt bortskämda med längre... Kommer själv ihåg när jag var barn så mycket snö det alltid var... Nu när jag har barn själv så är det så kul att få uppleva allt det roliga igen. =)

Ha en fin helg!
kram Emelie

VITA NYANSER sa...

Ja, en positiv lista om vintern, den behöver jag nu. Jag gillar vintern i vanliga fall men tycker i år att den är lite jobbig...längtar sååå till våren!!!

Så fina skyltar du gör! jag kommer oxå sälja skyltar här framöver. Men har inte bestämmt något pris än, svårt. Hur stora är dina? Hur mycket är fraktkostnaden för dem? Jag ska kolla detta ordentligt senare, men kan vara kul att höra hur mycket det är för dina.

Kram L-L