måndag 15 februari 2010

Tänk ändå...

vilka underbara människor det finns runt omkring mig! Alla er hade jag missat om jag inte satt mig framför datorn och stapplat in i blogglandia...Alla ni som öppnar era fina hem och hjärtan, som delar med sig av pysselidéer och kreativitet. Alla ni som tar er tid att lämna ett avtryck och ett vänligt ord!
Bjuder er på lite vackra tulpaner som svärmor kom med som hjärteblommor!


Hjärtedagen blev en väldigt lugn tillställning för oss då vi går på halvfart här fortfarande, envis hosta och nu har näsor börjat rinna... Känns som om det kommer bli en långdragen historia det här :(

Men, men observera att jag klagar inte...inte än i alla fall. Lite gnäll blir det nog om vi missar simavslutet på torsdag eller får avstyra lördagens planer men det är ju låååångt dit!


Några är det som har frågat om brädor jag visat som jag har gjort... Vi har dem över hela huset och är en sådan där grej jag gjort till vänner och bekanta under några års tid. Har funderat lite sedan jag fick frågan om jag säljer...


Jag köper ju själv saker från andra bloggare men det är lättare att köpa från andra för de gör ju så fina saker...
Så jag konsulterade en vän (gissa vem *ler*), vi kom fram till att om intresse finns så visst kan jag sälja. Ett urval på brädor som jag har gjort och har hemma nu ser ni ovan.
Priset på brädorna kommer att ligga på 150-170 kronor inkl frakt. Bara att maila om ni är intresserade.

Nu ska jag återgå till att pyssla om de hängiga små!

Stor kram Mimmi

4 kommentarer:

Pilo sa...

Det kommer nog att komma en beställning ifrån mig.

Rapport från mässan får du efter helgen :)

Fröken Fräken sa...

Ja, visst har man mött underbara människor genom bloggen, det märkte jag inte minst genom gårdagens inlägg. Jag känner mig helt överöst med kärlek och bär med mig en glädje för lång tid framöver.

Hihi, tänk att mitt kaos kan någon annan se myset i.. jag kan ju säga att jag kan ha många värre högar!!

Vita drömmar och choklad sa...

Du gör jättefina brädor och kommer säkert få beställningar.
Jag textar oxå brädor fast bara till mig själv :)

Ha det gott!
Kram Milla

Cathrin sa...

En beställning kommer från mig. Mailar dig så fort jag bara kan nu.

Och visst är det helt otroligt vilken värld som öppnar sig när man börjar blogga. Jag är fortfarande lite häpen över alla gulliga, rara och härliga människor som man stöter på här. Och att alla är så generösa, med tips, idéer och inspirarion likaväl som fina ord och beröm. Faktiskt är det här en härlig liten värld.

Kram